Jenkkiopeilla kunnallisvaaleihin

Hallitusta on arvosteltu sen koulutukseen ja tutkimukseen tekemistä leikkauksista. Grahn-Laasosen mukaan tämä tie on käyty loppuun.
– Leikkaukset on takanapäin, viimeiset budjettilait on annettu. Tulevaisuudessa on huolehdittava siitä että kunnat kykenevät sivistyskuntina huolehtimaan koulutuksen tehtävistä.
Keskustan ääniä houkutellaan
Kokoomuksen tekemien kyselyiden perusteella vihreät arvioidaan isojen yliopistokaupunkien tiukimmaksi vastustajaksi, mutta valtakunnallisesti isoimpana vastustajana on keskusta.
Kokoomuksen kannattajien houkutus karata vihreisiin päin arvioidaan vaalivoiton isoimmaksi uhkaksi, kun taas isoin potentiaali uusien äänten saamiseksi arvioidaan keskustan kannattajissa.
Sen sijaan kannattajien virta perussuomalaisiin on hidastunut. Myös aikaisempi äänipako RKP:n suuntaan näyttäisi tyrehtyvän RKP:n puheenjohtajavaihdoksen jälkeen.
SDP:stä arvioidaan liikkuvan kokoomukselle jonkin verran äänestäjiä. Yle 26.11.2016

Kun sen osaa, niin se on helppoa. Ensin leikkaa, sitten vastustaa leikkauksia ja sen jälkeen saapuu  sivistyksen ja koulutuksen sankaripuolustajana.
Jenkeistä on haettu uusimmat opit tähän totuuden jälkeiseen aikaan.
Kohta varmaan paikallisesti saamme kuulla, kuinka Kokoomus on puolustanut subjektiivista päivähoito-oikeutta, alhaisia sosiaali- ja terveyspuolen maksuja sekä rantoja ja puistojen suojelua.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!