Jean-Claude Juncker – the People’s President- Kansan presidentti.


Harmaa vallankumous on käynnissä Junckerin puolesta. Robert Shrimsley pakinoi pilkallisesti, että hän EPP on saanut 24 prosenttia 43 prosentista eli n. 10 prosenttia kaikista kansalista ja seitsemän prosenttia äänestäjistä tiesi kuka hän on. Pakinoitsijan mielestä hän on eniten paras tuntematon kärkiehdokas. ja EU:n alueell kulkiessa ei hänestä kukaan sano pahaa saa, väittää häne avustajansa.

Lissabonin sopimuksen mukaan on noudatettava komission puheenjohtaja nimettäessä europarlamenttivaalien tulosta. Siksi Junckerilla on oikeus paikkaan. Niin ja häntä tukee Angela Merkel ja kirjoittaja irvailee Putininkin sanoneen että hänellä selvä demokraattinen mandaatti paikkaan.

Tätähän tämä on. Ja ihmiset ihmettelevät.

Jaques Delors julisti aikoinaan, että EU:n hallinto on organisoitua skitsofreniaa. Näinä aikoina niiden, jotka kantavat huolta, että koko homma ei muutu pelkäksi jakomielitaudiksi, olisi nyt mietittävä, miten saada kansalaiset, joilla on vetoa kansallismielisyyteen, ymmärtämään yhteisen päätöksenteon tarpeellisuus.
Junckeri soveltaen lainaten: Kaikki tietävät, että näin pitäisi tehdä, mutta jokainen tietää, myös, että niin tehdessään, ei tule uudelleen valituksi kotimaassaan.
Pieni pilkahdus oikeaan suuntaan; perussuomaliset liittoutuvat brittikonservatiivein kanssa unohtaen vaalivoittajan ja ystävänsä UKIP:n.
Alkavatko Suomen hallituskuviot hahmottua?

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!