Jatkojytkyä

TSVSgallup20150410.jpg

TS:n Varsinais-Suomea koskevan gallupin mukaan Perusuomaliset nousevat vaalipiirin suurimmaksi puolueeksi, Kokoomus on kakkonen, SDP kolmas ja toisen lisäpaikan voittaja Keskusta jää neljänneksi.Oheinen TS:stä otettu kuvakaappaus kertoo muhivasta yllätyksestä tai olisko sittenkin niin, että vielä on liian aikaista ratkaista vaaleja.  

Aamutelkkarin haastattelemat persu-kannattajat näkevät puolueen tehtäväksi olla vastaan kreikkalainoja ja pitää kurissa maahanmuuttohommat. Haastateltujen mielestä parannettavaa on talousasioissa, työtä kaikille, jotka sitä haluavat, huutelijat hiljemmaksi, möläyttelijät hiljaiseksi.Kylä siitäPersut tunnisti.

"Aivan loogista; työstä ja taloudesta vaaleissa on ensisijassa kysymys"

sanoi kannattajien mielipiteitä kommentoinut varapuheenjohtaja Jussi Niinistö. Pohjoismaiden puolustusyhteistyöstä maltillinen Niinistö puhu jopa valtiomiesmäisesti uho vältellen.
Sen sijaan minkäänlaista uskottavuutta puheeseensa hän ei saanut elintarvike alv alennuksella ja autoveron poistolla. Varallisuusveron palautus ei näihin riitä.

Puolustusvoimille lisää. Parlamentaarinen ehdotus on pohja. Olimme valmiit suurempaan. Nykyisestä 1,3 BKT:stä olisi noustava 1,5 % / BKT tasolle., sanoi Niinistö, josta on kaiketi ajateltu Timo Soinin seuraajaa. Ei taida kansa tietää, mistä sadat miljoonat tähän otettaisiin, lisä veroja se tietäis.

Emme sano suoraan ei maahanmuutolla, mutta humanitaariselle kyllä. EU:sta tulevat ovat hyödyllisiä ja tarveharkinta on säilytettävä työperäisessä maahanmuutossa joten oli väliä, mistä vieraat tulevat

Hyvinvointivaltio turvattava, maailmanparannusmenot alas kehitysapu, EU jäsenmaksu, tehottomuus ja ulosmittaavat sosiaalimenot. Siinä se oli houkutteleva paketti, jota tarjotaan mielikuvin ei numeroin.

Varapuheenjohtaja Sanna Marin,sd julisti, että julkinen sektori ei ole liian suuri vaan yksityinen sektori liian pieni. Niinistö oli smaa mieltä ja jatkoi, että julkinen hoitaa pääosan ja yksityinen täydentää.  Sannan menestys on  vienyt harkintaa ja inttämisellään hän tarjoili pinnaoja Niinistön pussiin. Energiapolitiikkaa Sanna ei hallinnut ja vihreäviritteinen hehkutus oli väärän suuntainen yritys duunareita persuilta takaisin tavoittelevalle SDP:lle.
Perussuomalaisia ei kannata aliarvioida !

Hyssyttelevä keskusta

Eilinen Juha Sipilän haastattelu  ei ainakan tuonut Keskustalle lisäkannatusta, mutta tuskin se  voittoa estää. Varovaisuus ei ole vaaratonta; liika  voi olla on liian paljon.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!