Iso kommee mies

Bill Clinton on hoikistunut sitten presidenttipäiviensä. Läheltä katsoen mies näytti myös pienemmältä kuin televisiossa. Mutta valloittava hymy ja loistavat puhujan taidot ovat jäljellä. Virginiassa, istuttuamme kolme tuntia ulkona todella kylmässä säässä pidetyssä presidentti Barack Obaman kampanjatilaisuudessa mietimme mahtaako Obama jäädä toiseksi ja Clintonin varjoon. Näin ei sentään käynyt. Barack Obama on myös loistava esiintyjä. Ilkka Kantolan viikkoviesti

Lähetin Ilkalle terveisiä ja muistelin vähän menneitä seuraavasti:
Niin on, että julkisuus pöhöttää eli suurmiehet näyttävät suuremmilta miehiltä. Muistuu mieleeni Kalevi Sorsan lausunto Jimmy Carterin tappamisen jälkeen. Pieni mies,  pienempi kuin minä. - "Iso kommee mies melkein miun mittaisein , on isältäni peritty lausahdus, joka sopii paremmin minun kuin hänen käyttöönsä.
(Mannerheimkin oli 186-187 cm eli  ainakin 5 cm Koivistoa lyhyempi! En löytänyt googlaamalla presidenttien pituuksia. Osaako joku kertoa? )

Englannin tunnilla saimme opetusta yllä mainitusta ilmiöstä mielen jäävällä tavalla.
Mr. Kangas: Do you know the difference  between big and great?  Kun vastausta ei heti tullut lehtori Terttu Rastas laukoi: Yuo are big but not great. Lehtori oli pätevä ja napakka ja osania sain minäkin - ansiosta. Erehdyin Kysymään häneltä, että miksi sain 5 arvosanaksi  enkusta.  ”Päästötodistukseen ei voi antaa 4”, oli nuoren sievän lehtorin vastaus.

Suuri ja mahtava oli Neuvostoliitto, mutta mikä on tosi suuren Kiinan totuus Lue kirjoitus tästäTUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!