Isabella:Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

IsabellaHautapuhuutorilla20161231.jpg

Hyvät Naantalilaiset ja muut paikalle saapuneet!

Minulla oli viittä vaille valmis puhe tätä hetkeä varten, mutta tänä päivänä tapauhtui jotain niin hienoa, etten voi olla kertomatta siitä. Jos minulla on hattaraa ripsissä ja hiuksissa se johtuu siitä, että olen ollut seurakuntakeskuksessa lasten uuden vuoden tapahtumassa pyörittämässä hattaroita. Paljon hattaroita. 

Tapahtuma lähti muutaman vanhemman ajatuksesta, että olisi kiva järjestää lapsille oma ilotulitus. Naantalin MLL päätti lähteä toteuttamaan ilotulitusta, osoitti kevätilokeräyksen tuotot siihen ja kertoi asiasta facebookissa. Paikallislehdet alkoi kirjoittamaan aiheesta. Kaupungin kulttuuritoimi kiinnostui yhteistyöstä, kutsuimme vauhdin huumassa mukaan seurakunnan ja lopulta liikuntatoimellekin löytyi oma paikka tapahtumassa. Saimme myös paljon tuotteita lahjoituksena alueen yrityksiltä. Naantalilaiset lapsiperheet innostui tapahtumasta ja ehkä muutamat naapuripaikkakuntalaisetkin. Kävijöitä oli laskurin mukaan n.1000.

Voi kyllä sanoa, että Suomi 100 juhlavuoden teema YHDESSÄ, todella toteutui tässä tapahtumassa ja tässä kaupungissa tänään. Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka paljon yhteisöllisyyttä ja voimaa Naantalista ja meistä Naantalilaisista löytyi. Sitä yhteisöllisyyttä tarvitaan nyt Suomen 100-vuotisjuhlavuonna ja vielä sen jälkeenkin. Tällä pienellä pohjoisella kansalla ei ole varaa päästää yhtäkään lasta tai aikuistakaan syrjäytymään. Pidetään yhdessä huolta toisistamme. 

Näiden sanojen myötä haluan toivottaa teille kaikille, oikein hyvää uutta vuotta!

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!