Into hehkuu otsalla: TTY 125 vuotta

TTY+125+juhlan+tekijat+20121013.jpg

TTY 125-vuotisjuhla oli taattua kulttuurin ja politiikan vuorolausuntaa. Kunnaallisvaalit siellä vilahtelivat ja kuorot lauloivat. Futuuri on sekakuoro eikä mikään finanssi-instrumentti.   Turun Työväenyhdistyksessä yhdistyy uudella tavalla wrightiläinen alku ja luopuminen säätiön hallitsijana aktiivipolitiikasta. Järjestelyistä vastasivat kuvakollaasiin Seija Paatero ja pojat. Hyvin luisti. Kiitos!

Uusi Juhlalippu naulattiin ja toivottiin sille parempaa menestystä kuin ensimmäiselle sata vuotta sitten hävinneelle. Naulaajien joukko oli kavalkadi parhaista pojista ja tytöistä.

Ahti Jokinen , Tampereen lahja Turulle herkisti mielen ja Taistojen tiellä ja Työväenmarssi toivat nostalgiset tuntee pintaan.

Tuomiojan Eki puhui hyvin. Ilo on kuunnella puhetta, jossa asiat ovat paikallaan, jäsentely jäntevää ja laaja-alisuudestaan huolimatta koossa pidettyä tietoa ja näkemystä. Globaalisuus, kehitys ja haasteet. Kaikkea oli eikä jäänyt epäselvyyttä siitä, että sosialidemokraateilla on tehtävä tänään ja huomenna.
- Kehityksen tulee olla kestävää ekoloogisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti ja kaikkia yhtä aikaa.

- Suomi pärjännyt parhaiten ”kauneuskilpailussa” eli mielipide yms. mittauksissa, jossa on arvioitu missä maassa on tehty vähiten virheitä. Se oli Ekin mieleen. Kuntarakenteesta oli yksi virke.

Suuri itäinen naapurimme on toiveikas ja intoa on ehdokasjoukon keskuudessa, niin, että enneaikaista kuolemaa sosialidemokratialle on turha veikata.

Kirjoituksia palstalla on kirjoitus aiheesta.. Lue tästä 

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!