Ilmapallot ovat kivoja

Mitäpä jos kokoomus valitsisi uuden päämäärän ;Kokoomuslaiset toivovat helppoa ihmettä.
Näin on otsikoitu HS:n Matti Apusen kolumni, jossa hän sivaltaa

Monet kokoomuslaiset haluaisivat uuden puheenjohtajan, jolla ei olisi nykyisen puheenjohtajan ominaisuuksia. Sen lisäksi kokoomuslaiset haluaisivat puheenjohtajan, joka olisi . . . No, jotain.Suosituin selitys Alexander Stubbin vaihtamiseksi kuuluu: ”Emme ole saavuttaneet tavoitteitamme.” Anteeksi nyt, mutta mitä tavoitteita? Mihin kokoomusväki pyrkii, paitsi yleiseen miellyttävyyteen ja mukavuuteen?

Apunen taitaa olla laajasti asioista perillä oleva taho. Hän on varmaan  kuullut siitä, että Naantalissakin osayleiskaava karnevalisoidaan. Ilmapulloja Lammasluotoon ja sillä hyvä.

Naantalin kh ei kaavaa vielä saanut päätettyä, kun vassarit eli Terhi Kärkkäinen  halusi vielä käsitellä ryhmässä asiaa. Naantalissa on joustavuutta ja hyvä niin. Sitten on vielä vihreiden ongelma ja ongelmista suurin on se, että muiden ehdotukset jyrätään virkamies- Kokoomus linjalla. Ei ehdotuksia edes kartalle piirretä - ei edes muodon vuoksi.
Se on vallan täyteyttä ja tyhmyyttä, joka on kaukana viisaudesta, puhumattakaan naantalilaisten mielipiteiden huomioon ottamisesta.
Mutta me olemme ehdotuksemme esittäneet moneen kertaan ja tulemme niin tekemään myös kh:ssa kuin valtuustossakin, jos asia joskus sinne saadaan.

Myönteinen päätös tehtiin hallituksessa Tammiston asumissoikeusasunnon puoltamisella.

Ranstussa on epäselvyyksiä rahojen riittämisestä ja asiaan vaikuttavien tietojen salailusta. Kylpylä taitaa olla liian suuri Naantalille. Ritva ja pekka vievät  eikä Naantali edes vikise.

E18 YVA-lausuntoa halutaan harkita uudelleen; tulisiko Naantalin muistuttaa, että nykyinen tie on ympäristön ja ihmisten kannalta kaikkein huonoin eli mitä nopeammin saadaan eritaso Luolalaan ja lisäkaistoja Vanton ja Kaanaan välillä sitä myönteisemmät ovat vaikutukset.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!