Hyvä Antti

RinneykkC3B6saamuKL20180512.JPG

Antti Rinne onnistui.

Asiat hallussa ja vastaukset selkeitä. Ja eläkeasiaan tuli selvyyttä sekä ennen muuta Antti jakosi muistuttaa, että SDP tekee johdonmukaista selvitys ja ohjelmatyötä. Luottamusta hän piti keskeisimpinä päämääränä.

Eläkkeiden lisäksi varhaiskasvatus ja oppivelvollisuusiän nosto olivat selkeitä linjauksia. Myös sote remonttia luvattiin ja selkeästi halutaan työelämän vääryyden poistaa.
Verotuksessa painopistettä pääoman erimuotoiseen verottamiseen sekä tyhmien vähennysten poistamiselle paikataan hyvinvointiin-investointeja. Hyvinvointiin kannattaa satsata ja perusteluksi Antti esitti nykyrahassa miljardisatsauksen peruskouluun on osoittautunet hyvin kannattavaksi.

Myös ulkopuoliset arvioit olivat myönteisiä. Poliittinen arvio alla olevassa Kauppalehden jutussa on tietenkin yksi eikä ihan perusteeton arvio ettei sinipunaa pukkaa.

Åbo Akademin valtiotieteen professori Kimmo Grönlund arvioi, ettei seuraava hallituspohja tule olemaan ainakaan sinipuna. Grönlund viittaa kommentillaan oppositiopuolue SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen esiintymiseen Ylen Ykkösaamussa lauantaina.

"Tässä on kyllä menty ei vain pari piirua, vaan kunnon loikka vasemmalle. Ei ainakaan sinipunaa tulossa seuraavaksi hallituspohjaksi, kun Antti Rinnettä kuuntelee. Esiintyminen Rinteellä on parantunut ja politiikan sisällöt hallussa", Grönlund tviittaa.

Viime viikolla julkaistun Iltalehden ja Uuden Suomen puoluekannatausgallupin mukaan SDP alkaa repiä kaulaa kokoomukseen.

Ja viereisessä politiikkopörssissä Antti Rinne on noussu ohi Petteri Orpon ja Juha Sipilän.
Asioihin perehtyminen ei ole pahasta!


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!