Huomaavainen tupakoitsija nauttii holitonta Kossua

Tuomiojan Erkki on kommentoinut Eettistä Markkinataloutta:

Jutta Urpilainen kävi esittelmessä keksintöään Turussa viime toukokuussa. Kirjoitn näille sivuille myöhemmin kesällä mm:ssa Timo Harakan vertauksesta, jonka jonkinlainen väännös näyttäis Ekin idea olevan.

  • ”Eettinen markkinatalous on keksimäni termi” selitti Jutta Urpilainen kertoessaan Turun Yliopistossa uudesta avauksestaan.  Hesari kirjoitti aiheesta otsikolla: Eettinen markkinatalous hämmentää ja kertoi, että Jutta Urpilainen poimi käsitteen finanssikriisin jälkeisestä kansainvälisestä keskustelusta.
  • Turussa Jutan esitystä kommentoitiin purevasti: toimittaja  Timo Harakka hauskutti, että terminä se on vähän sama kuin alkoholiton Koskenkorva ja professori  Matti Wiberg taas sanoi, että etiikka on monenlaista jopa egoismi on etiikkaa.
  • Yllä mainitussa Hesarin artikkelissa  kommentoitiin ehdotusta mm:ssa seuraavasti:"Eet­ti­nen mark­ki­na­ta­lous on val­ta­va tee­ma, ja is­ku­lau­se­mai­nen. Is­ku­lau­sei­den kans­sa taas ajau­du­taan usein vai­keuk­siin", sa­noo Matti Tuomala, Tam­pe­reen yli­opis­ton kan­san­ta­lous­tie­teen pro­fes­so­ri.
Timo Harakka ansaitsee tulla mainituksia  kirjastaan, joka käsittelee Euro-ongelmia perusteellisemmin ja selkeästi solidaarisemmasta näkökulmasta, kuin mihin olemme olemme tottuneet Suomen ja SDP:n kannaottojen yhteydessää.

Mutta SDP:n linjasta kiinnostuneet voivat lukea viime kesän mitteitäni tämän sivuston kirjoituksia palstalta. http://www.sdpnaantali.fi/post/sosialidemokraattinen-malli

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!