Humpuuki on vaarallista

Uusi uljas liikennemaailma on täällä.

Vai oliko se vain savuverhoa kuten Hannu Miettunen TS:ssä arvioi.
Erikoista politikointia pääministeri puolueelta. Kun tiedossa on, että Anne Berner Juha Sipilän suosikki ja suojeluksessa, niin asia saa pelottavia piirteitä. Pelaako puhtoiseksi mainostettu Juha Sipilä tällaista pelin politiikka?  Ei voi mitään – vaikka tämä on vanha vitsi – niin eikö kyse ole vanhasta aina pettävästä puolueesta eikä muusta.

Kun eilen joukolla kuuntelimme liikenneministerin showta, tuli mieleen tarina korttipelistä, jossa jokainen voittaa.
Nyt Yle antoi aikaa ja varmaan sillä haluaisi olla mieliksi vihaiselle pääministerille.

Antti Lindtman,sd paalutti vastaansanomattomasti seuraavat käänteet: Hallituksen on tultava ulos ja katkaistava tämä epävarmuuden kierre heti eduskunnan kokoontuessa helmikuun alussa. Eipä siinä voineet ryhmänjohtajat Terho ja Kaikkonen muuta kuin  nyökytellä.

Tämä käsikirjoitus on sukulaisuutta tänään virkaan astuvan Donald Trumpin aloitamalle tai jatkamalle totuuden vastaiselle ajalle.

Kun päästää konspiraattorin valloilleen, niin voi tulla jopa seuraavaan päätelmään. Onko yrittäjä-omistaja taustainen ministeri Berner tarkoituksella pilaamassa poliittisen järjestelmän jo ennestään  rasitetun maineen. Demokratiaa ollaan siirtämässä sivurooliin markkinoiden tieltä. Meillä ei ole varaa saada taas ja taas uusia pettyneitä kansalaisia.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!