Humaliston kaavan valitukset hylätty

humalistoyhteenvetoA20121230.jpg

Vasemmistoliiton, Laineen ym (Ps) ja Kuustosen (PS) valitukset hylätty Turun hallinto-oikeudessa. Asian käsittely jatkuu mahdollisesti Korkeimmassa Hallinto-oikeudessa, mikäli valittajille lupa myönnetään.
Valituksen esteellisyyskohdat, jotka koskivat Timo Jyväkorpea hylättiin, koska ei olut esteellisyyttä. Mikko Rönnholm ei ollut osallistunut asiaan käsittelyyn valittajien virheellisestä väitteestä huolimatta, joten esteellisyyttä ei tarvinnut edes selvittää.

Kaavan sisällön osalta kaava on oikeuden mukaan laadittu voimassa olevien muiden kaavojen ja lakien vaatimusten mukaisesti. Melu ym. selvitykset katsottiin riittäviksi.

Oikeudenkäyntikulut 90 euroa valittajaa kohden määrättiin maksettavaksi.

Toivotaan, että Naantalissakin päästäisiin vähän nopeammin etenevään kaavoitukseen. Tosin palvelutalon kaavastakin taitaa tulla valituksia kuten  Unikeon tontin osaltakin tuli, joten asukasluvun kasvun ja vanhusten palveluasuntojen tuotanto ei paljon paina muutamien henkilöiden henkilökohtaisten mieltymysten rinnalla.
Turku näyttää päässeen tästä suurelta osin tästä ongelmasta ja niinpä se kasvaa kuten  ympäristökunnat Naantalia lukuun ottamatta. Harmittaa, kun palvelutuotanto on kunnossa ja kapasiteettia olisi, mutta käyttäjiä eikä veronmaksajia ei saada.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!