Häpeällistä

Kyllä niin sinisilmäinen olen, etten näillä vuosiluvuilla tällaista voinut odottaa. Luulin, että elämme toisessa tasavallassa.

Ikävä kyllä tästäkin lankeaa varjo poliittiselle järjestämälle niillekin, joilla ei ole tähän alennustilaan osaa eikä arpaa. ”Isänmaan asialla omatuntomme on puhdas", ilmoitetaan. Kyse on taas kerran totuuden jälkeisestä ajasta.

Perussuomalaisuuden läpivalaisu näyttää tältä:

Itsekkyys ja oman voiton pyynti taisi olla tärkein yhdistävä aate hajonneen perussuomalaisen liikkeen sisällä. Timo Soini oli vennamolainen sillä erolla että hänellä ei ollut vastustettavaan Kekkosta; sen sijaan hän keksi: Missä ongelma siellä EU. Isänmaallisuus varastettiin ja sillä kalasteltiin monen sorttisia kannattajia. Vallanhimon sokaisema Soini haali ja otti suojiinsa ääniä keräämään rasistisia näkemyksiä esittäviä eritystapauksia. Ahneus menestyä hinnalla millä tahansa tuottaa tällaista. Häpeällistä.

Halla-ahon poliittinen linjaa pitää vastustaa. Mutta ei temppuilemalla.

Maakuntauudistus ja valinnanvapaus tettävät kaikenlaista. Pidän selvänä, että näiden puolueiden puolueiden johtomiehet ovat olleet olleet tässä toisen puoleuuen jakamisessa taustamestareina. Toiset miehet, mutta Kekkosen keinot on otettu käytöön. Vähemmän kunniakas operaattio.

Uusi vaihtoehto / nytt alternativ Nimi tuntuu lainatulta: Alternative für Deutschland, joka on oikeistopopulistien euroa vastustava professoripuolue. 

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!