Hienoa ystävyyttä ja yhteistä uskoa

IngvarCarlsson20150411.jpg

Turun tori, Yliopistonkadun vaaliestradi ja Alvarium Sali olivat puheenjohtaja Antti Rinteen Satakunta- Vakka-Suomi kierroksen päiväkohteita.

Selväksi taisi kaikille tulla, ettei epäluotettavan Kokoomuksen kanssa ei mennä samaan hallitukseen ja ilahduttava uutinen kertoi, että SDP oli Iltalehden gallupissa kakkosena 17 prosenttilla, Persut oli kolmosena 16,6 ja Kokoomus nelosena 16,2 prosentilla. Keskustakin oli pudonnut 23,5 prosenttiin. Ja niinpä Antti vielä uskalsi toivoa, että pääministerinkin paikka olisi saatavissa.

MEP Mipe Kumpula Natri piti kakkossijaa jo voittona muistuttaen, että ei vassareita tai vihreitä äänestämällä mitään muuteta, vain demarit pystyvät muutokseen. Mipe antoi ”äidin kädestä” Alex Stubbille. "Ei Angela Merkelin" vakavien juttujen jälkeen kehuta Berliinissä omilla maratonjuoksuilla. Ei auta, vaikka osaa monia kieliä, ellei osaa käyttäytyä!

Ruotsin entisen pääministerin ja puoluejohtajan Ingvar Calssonin puhe oli selkeää sanomaa; se oli yhteisen Pohjolan ylistystä: Perusteltua ja painokasta. Pohjoismainen yhteistyö ei ole menettänyt merkitystä EU:n myötäkään. Meillä on puolustettavana hyvinvointiyhteiskunta ansiosidonnaisine turvajärjestelmineen.Se on maailman paras.

Ingvar Carlsson kertoi, että  liikkuessaan pohjoismaissa hän ei koe olevansa ulkomailla ja niinpähän totesi, että kun alkaa kotona olla liian kireää, niin hän vaimonsa kanssa piipahtaa Naantalin kylpylään, jossa hän nytkin asui.
Hieno mainos Suomelle ja Naantalille!

Mutta sitten kysymys:

Sama puolue tietenkin, mutta tiesittekö, että molemmat soittavat klarinettia ja mikä parasta molempien vene on Naantalin  Rymättylässä!


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!