Hannu Aalto valtuuston varapuheenjohtajaksi

HannuAaltovaltuustonvarapuheenjotaja20180610.JPG

NTY yleinen kokous käsitteli merkittäviä asoita:

Tilipäätöksen ylijäämä kasvoi yleistäkin trendiä nopeammin. Hyvä niin, mutta se herättä kysymyksiä valmistelusta, arvio lautakunnan vpj Lauri Laine ja jatko - onneksi nyt ensimmäistä kertaa onnistuttiin pysymään aikataulussa.

Strategiassa olisi sd-ryhmä toivonnut väestökehityksen nostamista ykköshankkeeksi ja liikenteessä olisi demareiden mielestä toimittava välittömästi Vanto-Kaanaan välisen pullon kauluan poistamiseksi. Kompromissit hyväksyttiin ja toivotaan, että jatkossa toimitaan kuitenkin terävämmin.

Seudullinen asuntosuunnitelmasta ollaan pahasti jäljessä eikä yritykset taida olla oikein uskottavia. Hyvänä asiana mainittakoon; asunto-ohjema on nyt luvassa ensi syksynä. Siinä yhteydessä palataan tähän Naantalin kehityksen keskeiseen kysymykseen.

NTY:n "pääsihteeri" ja pitkäaikainen kaupunginhallituksen jäsen Hannu Aalto valittiin ehdokkaaksi valtuuston 2. varapuheenjohtajan tehtävään, joka puolueiden paikkasopimuksen mukainen muutos.
Naantalissa on tällä hetkellä näyttävästi  porvarillinen johto: Valtuuston, kaupunginhallituksen ja konsernijaoston puheenjohtajat ovat kokoomuslaisia ja kaupunginjohtaja on vakka keskustalainen.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!