Hallituksen poliisi

  • Poliittisessa tilannekatsauksessa Urpilaisen pääviestinä oli, että hallituksen on nyt tiivistettävä rivinsä. Suuret uudistukset, kuten sote-uudistus ja muut rakenteelliset uudistukset saadaan maaliin vain, jos hallitusvankkuria vedetään yhteen suuntaan.
  • Urpilainen listasi hallitukselle kolme päähaastetta vuodelle 2014. Ensimmäinen on sote-uudistus, jolla kavennetaan terveyseroja ja eriarvoisuutta. Toinen on rakennepaketin toimeenpano, johon liittyvät työntekoa lisäävät uudistukset, eläkeuudistus, kuntarakenteen tiivistäminen, julkisen sektorin tuottavuuden parantaminen ja kuntien velvoitteiden karsiminen. Kolmas päähaaste on talouskasvun ja työllisyyden tukeminen sekä valtiontalouden hoitaminen.
  • - Näiden haasteiden voittaminen edellyttää sitä, että hallituksen on tiivistettävä rivinsä. Vain yhtenäisenä joukkueena se pystyy selviytymään edessä olevista haasteista ja viemään uudistukset maaliin, Urpilainen sanoi.
  • Urpilaisen mukaan on käännettävä jokainen kivi ja etsittävä keinoja uusien työpaikkojen synnyttämiseksi ja investointien vauhdittamiseksi. Hän onkin kutsunut joukon Suomen kärkiekonomisteja pohtimaan valtiontalouden kysymyksiä tammikuun lopun talousfoorumiin.

Tällainen viesti välitettiin meille kentällä ihmetteleville suoraan sähköpostina  ja median välityksellä.
Antti Rinne toivotettiin tervetulleeksi pj-kilpaan. Jutta ilmoitti pysyvänsä kisassa gallupeista riippumatta lupauksensa mukaisesti  ehdolla.
kärsi kärsi kirkkaamman kruunun saat.

Solidaarisuus on huipussaan kun omin neuvoin kasatun taakan lisäksi Jutta kerää vielä Kokoomuksen murheet omaan reppuunsa.
Maantie on raskas kävellä ja kivääri raskas kantaa ....

Pakkoliitoksista tihkuu tietoja sanomalehtien välityksellä.TS kertoi, että pakko kohdistuu täällä Kaarinaan, Raisioon, Naantaliin , Maskuun ja Lietoon. Olisi korrektia,että ensin kerrottaisiin asian osaisille ja sitten vasta lehdille.
Kaupunginjohtajille selitysmiehet pitivät oppituntia ja siitäkin hommasta ei edes lähetetty materiaalia suoraan päättäjille. Se on sellaista ylhäältä alas komentamista, josta ei seuraa asialle eikä poliittisille päättäjille mitään hyvää.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!