Erilaisia kehityskulkuja

Maskun Kalustetalo joutuu karsimaan johtaja Topi Sukarin  kertoman mukaan kustannuksia. Olen kuullut monen ihmettelevän esimerkiksi ilmoitusten määrää. Tuntuu ihan tolkuttomalta, että kauppa kävisi niin paljon ja sellaisella katteella, että homma kannatta. Niin sitä on tullut ajatelleeksi, että ehkä tuo ihmemies on tuo luonnon kuuluisa kimalainen, joka lentää vaikkei pitäisi. Hurjalta näyttää.

Deltamarin myytiin Kiinaan. Kyllä se vähän kosketti. Olin aikoinani perustamassa yhtiötä TYP:n edustajana ja monta vuotta hallituksen puheenjohtajana. Vähän siinä taidettiin pankissa runnatakin ja paljon epäilyksiä TYP:n sisällä  oli, että mitä siinä tulee käymään. Turun Korjaustelakka ja Deltamarin olivat muodollisesti TYP:n näkyvissä olevista riskeistä suurimmat. Kiinteistöjä pidettiin varmoina vakuuksina, kunnes…

Molemmat laivapuolen yhtiöt tekevät todellista työtä ja ovat menestyneet jo runsaan 20 vuoden ajan. Korjaustelakka on nyt virolaisessa omistuksessa ja Deltamarin lähti nyt Kiinaan.

Ehkä sitä saa olla tyytyväinen, että tuli siellä kurjissa pankkihommissa jotain hyvääkin tehtyä. Henkilökohtaisesti olen kiitollinen  siitä, että sain seurata  uusien  yrittäjien innostusta. Totta kai siellä matkan varrella on murheitakin ollut, eivätkä kaikki ole koskaan täysin tyytyväisiä. Paremmin voisi tietenkin käydä, mutta se on jo likaa pyydetty. Olkoon onni myötä ja kun olen päässyt kiinalaisiin tutustumaan muissa ympyröissä niin uskon, että kyllä se siitä.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!