Entistä ja Uutta

NTYjohtokunta2015.jpg

.

Naantalin Työväenyhdistyksen syyskokous antoi Torikadun tilan nimeksi Tiiliholvi.
YHVS:n hallituksen puheenjohtajana ja tilan rakennuttajan edustajana Jarmo Rosenlöf  kiitti yhteistyöstä ja onnitteli uudesta tilasta ja lahjoitti Merisaliaiheisen Valto Vaalikiven taulun tilaa koristamaan. "Ei huono", oli monen kiitollinen kommentti.

Kokous valitsi 10-jäsenisen johtokunnan:

Puheenjohtajaksi valittiin Mikko Rönnholm, varapuheenjohtajaksi Sirpa Hagberg ja sihteeriksi Hannu Aalto.
Johtokuntaan valittiin Isabella Hautala (uusi), Lauri Laine, Heikki Lindgren (uusi), Jaana Malmikare, Ilkka Saari, Martti Sipponen ja Hannele Vienonen.

Naantalin budjetin huomattiin kääntävän talouden alijäämäiseksi

Aivan aluksi luvattiin pitää peukkuja pystyssä saaristokuntastatuksen saamiseksi ja Nesteen välimiesoikeuden onnistumisen puolesta. Varautua pitäisi ja ihmetystä herättikin vapaa-ajan asuntojen kiinteistöveron ennallaan pitäminen nostomahdollisuuksista huolimatta.
Tasavallan hallitus on löyhentämässä normeja lasten varhaiskasvatuksessa ja vanhusten hoidossa. Kokouksen mielestä päätöksiä pitää arvioida eikä leikkauslinajalle pidä lähteä ilman painavia syitä.
Rymättylän päiväkotijärjestely askarrutti, ja niinpä toivottiinkin, että asia vielä arvioitaisiin ennen ensi syksyn muutoksia. Koulutuksen laatuongelmista keskusteltiin ja terveisiä lähetettiin lautakuntaan. Digiloikalla toivotettiin onnea ja muistutettiin, että se on enemmän kuin tabletit.
Investointipuolella mietityttää vielä Kukolavainion avaaminen: Työllisyyden kannalta hyvä, mutta miten tonttien myynti onnistuu, oli huolen aihe. Sen sijaan keskustan käynnistämistä pidettiin tosi tärkeänä.

Loppuyhteenveto: Huonomminkin voisi olla eli kuten Suomen hallituksen kanssa on, että huonommin ei voisi olla.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!