Energia esillä

Naantalin+energia+nauttely+2011008.jpg

Naantalin Energian 100 - vuotisnäyttely avattiin Museon Humpin tiloissa. paikka on sopiva, sillä saman kadun varrella syttyi ensimmäinen lamppu ja samassa Humpin talossa  sen toisessa päässä  sähkölaitos toimi pitkään, totesi toimitusjohtaja Pasi Haarala avatessaan näyttelyä yhdessä museojohtaja Anne Sjöströmin kanssa ja Yhtiön hallituksen puheenjohtajan Olli Kyrki ja taustalla sähköasentaja Vilho Virtasen poika Keijo Virtanen seuraavat tilannetta.
Silmiin tarttui erilaisia laitteita ja ihan elävästi näin äitini sormet yhden laskukoneen näppäimistöllä. Sellaista perhehistoria

Rannikkoseudun asiatoimittaja Joni Koski oli nostanut Naantalin Energian ydinvoima hankkeen  julkisuuteen. oiva aihe vihreille, joille ydinvoima on yksi harvoista yhdistävistä tekijöistä. Naantalin kaupunginhallitus siunasi yhtiön hankkeen Kokoomuksen ja Keskustan äänin. sosialidemokraatit pitivät rahojen sitouttamista ja hanketta yleensä liian suurena riskinä pienelle yhtiölle ja vastustivat Fennovoimana lähtemistä.
Se ei tainnut olla jutussa esillä, joten sellainen tarkennus olisi aihetta SDP-hallitusryhmän toimesta Rannikkoseutuun syytä toimittaa.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!