Edunvalvonta ei ole junioriurheilua

Varsinais-Suomen maakuntavaltuusto on valinnut uudeksi maakuntajohtajaksi Kari Häkämiehen (kok.). Asia ratkaistiin suljetulla lippuäänestyksellä. Häkämiestä äänesti 71 valtuutettua. Valtuustossa on kaikkiaan 102 jäsentä.
Pitkän poliittisen uran tehnyt varatuomari Kari Häkämies toimii tällä hetkellä Lounais-Suomen aluehallintoviraston ylijohtajana.
Maakuntajohtajana Häkämies haluaa tiivistää Turku–Tampere–Helsinki-kolmion yhteistyötä. Hänen mielestään koko Suomi hyötyy, kun tätä aluetta voimistetaan uusilla investoinneilla.
Häkämiehen mukaan Varsinais-Suomen pitää myös kehittyä nykyistä houkuttelevammaksi, jotta se saisi riittävän siivun maan sisäisestä muuttoliikkeestä. Yle Turku

Ilkka Kanerva valittiin Petteri Orvon tilalla maakuntahallituksen puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi nousee Juuso Alatalo, Mynämäeltä ja Aimo Massinen tulee Mika Maaskolan tilalle Maakuntahallitukseen.

Pientä purinaa käytävillä ja sd-ryhmässä oli pidetty Iken iästä. Häksy kuittasi: "Edunvalvonta ei ole junioriurheilua", kertoi valtuuston jäsen Kimmo Aho.
Ike on ahkera edunvalvoja, vaikka ei kaavoista ole tähän mennessä jurikaan mitään tiennyt, niin sekin puute on korjattu järjettömän oikeudenkäynnin aikana.
On myös oikein, että hallituksen varapuheenjohtajuus siirtyi Turusta maakuntaan, sen sijaan on aika arveluttavaa, että Mika Maaskola, jolla on kova hinku eduskuntaan, menee JHL:n luottamusmiehenä kaupunginhallitukseen. Se ei miltään kannalta katsotuan viisas liike.Se onkin turkulaisten päätös.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!