Biotalouden hajut tarttuvat

Karlsson20150902B2.JPG

SDP:n nuoret vpj Sanna Marin ja oikeistodemari Eemeli Peltonen olivat eilen A-studiossa tentattavana oppositiopolitiikasta, demarien kättä päälle yhteiskuntasopimuksesta, oikeistodemareista ja puolueen johtamisesta. He pärjäsivät, eivät mokanneet. Antti Rinteelle annettiin työrauhaa eikä Sanna valittanut sitä, että hän on ollut ulkona valmistelusta.

Oikeistodemarius, josta sattuu olemaan kokemusta, on ollut sosialisoinnista piittaamatonta, markkinataloutta ymmärtävää, isänmaallisuutta korostavaa ja realiteetteja painottavaa politiikkaa.
Sellaista Tannerin- Lipposen käytännön toimintaa. Molemmat arvostetut toverit ovat olleet pahimmillaan kirosanoja ja ajoittain persona non gratoja , kun on haluttu karistaa rasitteet ja innostuttu uudesta vanhasta: Eero Heinäluoman aikana se oli gallupvetoisuutta, Jutta Urpilaisen pani toivonsa ah’a elämykseen eettisestä markkinataloudesta ja Antti Rinteen mukana on oltu turvassa ay-liikkeen povitaskussa. Oma linja odottaa.

Biotalouden hajut,

kuten HS:n Karlssonin piirros sattuvasti osoittaa, tarjoavat nu tuulet orastavia mahdollisuuksia demareille. Vennamon Veikon väite, että jokaisen kepulaisen sisältä löytyy kiero ja ahne maajussi, on näinä päivinä käymässä toteen. Stubb ja Soini aisankannattajina varmistavat sen, että kuluttajan silmissä kaikessa yksinkertaisuudessaan SDP alkaa näyttää taas ainoalta toivolta.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!