Ay-öykkäristä ei tietoakaan!

AnttiRinneNaantalinkaupungintalo20140927.jpg

Naantalin Työväenyhdistyksen 120-vuotisjuhlapäivänä läntiset tuulet puhalsivat ja Naantalin aurinko hehkui.


Hienoa oli, että samalla päivälle sattui puheenjohtaja Antti Rinteen Varsinais-Suomi kierros ja piirin aktiivien seminaari. Se laajensi ja syvensi päivän antia.
Antti Rinne painaa kenttää tosissaan. Vapaa-ajan ongelma hänellä; sitä ei ole. Muutos on näkyvä ja tuntuva.

Naantalin kaupungintalolla Antti Rinne muistutti, ettei kukaan halua kärsiä kansamme. Riitelevään perheeseen ei vieraita tule, eikä juttusille hakeutuva halua katso selkää. Nuhruisen sotkun tilalle laatua!


Näitä asioita jäivät piirin osastojen puheenjohtajat pohtimaan ja Antti Rinnettä haastateltiin ja totta kai kysyttiin, mitä demarit sanovat, kun eläkeikä nousee. ”Eihän se hyvä ole, vastaili hän, ja katastrofiksi se muuttuu, jos kasvua ei saada käyntiin.”

Antti Rinteessä on ystävällistä uskottavuutta. Puhe on kankeaa ja hapuilevaa, mutta tunnelmaksi jää, että se on aitoa. Sitä on toivottu.
TS:n päätoimittaja ja toimitus pyrkivät antamaan kuvaa kölin alta vetämisestä ja jatkuvista tappioista. Asiat ovat oikeita ja sellainen tiukkuuden jankuttaminen ja pelkän vastuu korostaminen alkoi jo ärsyttää. Riskiä ei pidä karttaa silloin, kun on oikealla asialla.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!