Asuntomessut

Naantali sai vuoden 2022 Asuntomessut

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on myöntänyt vuoden 2022 Asuntomessut Naantalin kaupungille. Suomen Asuntomessujen hallitus käsitteli asiaa torstaina 19.4. kokouksessaan. Naantalin kaupunginhallituksen ja -valtuuston hyväksymä hakemus Asuntomessujen järjestämisestä toimitettiin maaliskuussa Osuuskunnalle käsiteltäväksi.

- Asuntomessujen myöntämisessä otettiin huomioon muun muassa hankkeen alueellinen vaikuttavuus, Naantalin korkea kunnianhimo toteutustason osalta ja erityisesti hankkeen vaikutukset yleisesti asumisen kehittämiseen Suomessa.  Vuoden 2022 Asuntomessujen tavoitteena on synnyttää asuinalue, jonka asukkaat ovat erityisen tyytyväisiä asumiseensa ja asuinalueeseensa. Uskomme, että ainutlaatuiselle Luonnonmaan saarelle rakentuu alue, jossa toteutuu hyvän asumisen edellytykset, Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala toteaa. Tiedote Asuntomessut ja kaupunki

TS oli saanut vinkin ja niinpä tiedotus joudutiin aikaistamaan. Näin tuppaa käymään eikä optimaalista tiedotushyötyä saada. No vielä on aikaa ja käänteitäkin voi odottaa.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!