Asiat luistivat koneista huolimatta

Naantalin valtuusto oli tapojensa mukaisesti liikkeissään nopea. Samaa ei voi sanoa puheenjohtajasta,
joka takelteli jo toistamiseen. Syitä on nyt enemmän sysissä. Nimittäin Naantali on tehnyt digikolmiloikan taaksepäin. Esityslistan avaaminen netin kautta on täin tervassa kulkemisen kaltaista. Näin ei voi jatkua. Vuositolkulla kaupungin seinäkello on ollut muutaman minuutin myöhässä, sen sietämine on vaatinut hillintää, mutta tämä on likaa. Puheenjohtajan ystävällinen toive asian tilan korjaamiseksi on mennyt puheeksi pukille.

Asiat menivät yksimielisesti:
Hovin kaavan kohdalla esitettiin toiveita ja purnattiin ja Vakka-Suomen Sanomain sotkuja setvittiin ja Ksj:n ylityksen kokouspalkkioiden paljoutta kummeksuttiin.

Neljä aloitetta olivat selvittämisen arvoisia:

Ville Vuorion toive yksityisestä sisäurheilutilasta olisi ihan kiva juttu. Vilhelm Junnilan esitys tieteellisestä opetuksesta tunnustuksellisen sijaan oli järkevän tuntuinen. Hannu Raittolan torijärjestys oli käytännöllinen ja Saara Seppälän tekstiilikierrätys oli ajankohtainen.

Lopuksi kiiteltiin
menneestä ja toivotettiin kaikkea hyvää. Hyvä lämmin hellä olisi ehkä liioittelua, mutta sen suuntaiset olivat kalpeiden joulutorttujen syöjien tunnelmat.

Mennyt vuosi on ollut muutoksen odotusta
ja ehkäpä ensi vuonna sitten tiedämme enemmän. Tai sitten emme, nimittäin tasavallan hallituksen toimet...

Naantalin ja Maskun
uusin talousselvitys julkistetaan huomenna. Siinä tohtorismies selvittää lukemattomilla sivuilla miltä yhdistynyt kunta näyttäisi. Selvän tuntuista tekstiä, mutta annetaan kuntalaisten tutustua ja kertoa omat mielipiteensä ja tehdään sitten lopullinen päätös karkauspäivänä eli 29.2.2016.
valtuusto sai myös Naantali Sinisten selostuksen toiminnasta. Siitä selvisi, että heidän tilakustannus ryhmää kohden on tuplasti suurempi kuin jäähallin käyttäjien vastaava. Toiminnan määrästä ja laadusta saatiin fiksujen nuorten miesten esittelyssä selkoa. Pallo on nyt kaupunginvirkamiehillä, lautakunnilla ja lopuksi hallituksella ja valtuustolla.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!