Arja Savolainen 60 vuotta

SavolainenArja.jpg

Onnittelemme Arja Savolaista  siitä, että hän nuoreksi naiseksi on niin rohkea, että on kutsunut tänään joulukuun 17. joulukuuta  60-vuotispäivänään ystäviään  onnittelemaan häntä klo 15-18 Naantalin Työväentalolle. (NTY 15.20)

 

Arja voi aiheesta pitää Naantalin vaikutusvaltaisimpana ay-aktiivina, sillä hänellä on takana  Palvelualojen Ammattiliiton PAM.n hallituksen jäsenyys ja tällä hetkellä hän on  PAM edustajiston 1.varapuheenjohtaja sekä SAK:n valtuuston jäsen. Kunnioitusta herättää se, että hän on tehnyt ja tekee  kerroshoitajan vuorotyötä ja  on vielä Naantalin Kylpylän pääluottamusmies. .Vaativa ja aikaa vievä kokonaisuus


Arja on ollut SDP:n puoluekokousedustajana Joensuussa ja Helsingissä. Sekin kertoo, että hänet tunnetaan..

 

Arja on olut kolme kautta valtuustossa ja alkamassa on neljäs kausi hienolla SDP:n ääniharavan mandaatilla.
Teknisen lautakunnan jäsenyys, ja kaksi kautta kaupunginhallituksessa sekä nelivuotinen kaupunginhallituksen yleisjaoston puheenjohtajuus kertovat hänen olevan  päätöksenteon ytimessä. Arja hoitaa tehtävänsä numeroa tekemättä ja asiallisesti. Tyylikäs ja ystävällinen Arja on yhteistyökykyinen ja muita kuunteleva ja itse hän tiivistää toimintalinjansa näin:

 

·         Minulle tärkeimpiä asioita ovat työ, terveys ja turvallisuus sekä se, että asiat hoituvat oikeudenmukaisesti. Oma roolini kaupunginluottamustoimissa on muokkautunut ammattiyhdistystaustastani, jossa pääluottamusmiehen roolissa sekä ay-aktiivina olen puolustanut niitä, joiden ääni ei ehkä aina kuulu.

·         Viime kauden lopussa tekemäni valtuustoaloite omaishoidon kuntalisästä on yksi ajankohtainen esimerkki siitä, millaiset asiat ovat minulle tärkeitä. Peruspalvelut kuuluvat mielestäni jokaiselle. Turvallinen ympäristö on edellytys hyvään elämään ja sen eteen on nykyaikana ponnisteltava.


”Harrastuksinani on yhteisten asioiden hoito ja kuntoliikunta. Jos näiltä aikaa jää, luen mielelläni ja kudon sukkia”,
kertoi Arja ennen vaaleja. Eipä näiden yllä kerrottujen toimien ja toimintojen jälkeen ole varmaankaan  Arja ehtinyt paljon sukkia kutoa, paitsi tietenkin Arjan toisen tyttären tyttärelle  Aadalle,

Arjalle on ominaista vakava ja vastuuntuntoinen asioihin suhtautuminen. Hänen itseään korostamaton toimintatyylinsä ei tarkoita ponnettomuutta. Arja tietää, mitä tahtoo ja on oppinut pitämään puoliaan ja kamppailemaan asiansa puolesta tehokkaasti. Eikä ole mikään ihme, että äänestäjien lisäksi Arjaa arvostetaan toveripiirissä. Arjan kanssa on ilo työskennellä yhdessä.

 

Toivotamme Arjalle toimintavireyttä ja tietenkin Onnea!

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!