Aho aloitti, Niinistö jatkaa, raskas muisto ja uutta uskallusta

KimmoAvaaN20180128.JPG

Naantalin Työväenyhdistyksen vuoden 2018 kokouspäivänä tuli 100 vuotta kansalaisvaltuuskunnan punaisen lyhdyn sytyttämisestä ja kynttilä paloi sodassa menehtyneiden muistomerkillä. Muisto ja Aika paasi kehottaa miettimään ja ymmärtämään.

Kokouspäivälle sattuivat Suomen presidentinvaalit, joita saadaan viettää demokratian ja sopusoinnun merkeissä. Vallitulos on kansan tahto ja tasavaltalaisessa hengessä maan johdossa jatkaa Sauli Niinistö.

Vauhtia valtuustoon

Naantalin Työväenyhdistys päätti hyväksyä valtuustossa kaupunginhallituksen ehdotukset. Ja niinpä Naantalissa nähtiin 29.1.2018 pikavaltuusto: minuutti ja asia + äänestys + aloite.
Hilpeän tunnelman vallitessa Perussuomalaiset halusivat torsolla ratsastaa loppuun asti vastustamalla viime vuodelta siirtynyttä määrärahaa. Vastapainokin tällä kulttuuri vastaisuudelle, kun Vilhelm Junnila aloitteessaan toivoo pitkäjänteisestä taidehallinnointia ja - vähän rivien väliin kurkistaen - modernimpaa otetta.

Asuntomessut

Niinpä sitten kaupunginhallituksen konsernijaosto pääsi jatkamaan asuntomessuasian käsittelyä. Lopputuloksesta ei ole tietoa, mutta sosialidemokraatit edellyttävät, että keskitytään tähän asiaan ja pyritään viemää neuvottelu Asuntomessujen kanssa loppuun toiveena, että onnistuttaisiin saamaan yksi vetovoimatekijä Naantalin tallaavaan kehitykseen. Hienoa olisi, jos hankkeelle saataisiin laajaa tukea ja jos vielä onnistuttaisiin kustannuksiakin yhteisvoimin pienentämään.
Periaateruutu on hankala paikka.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!