Aaltojen tuomaa

MeriauuraromuttaaHs20170908.JPG

Selailin verkkosivujen antia ja silmiin saattui Sini valkoinen Kotka.

Se toi mieleni uuden puolueen nimen ja mietin, ettei ylevä nimi aina kerro totuutta.

Asia liittyy tietenkin Naantaliinkin,  laivanromutus käynnistyy uudelleen. Se on likaista puuhaa, mutta ideana puhdasta siis hyvää tarkoittavaa kierrätystä ja samalla Lappeenrannan rantojen puhdistusta.

Ja siitä muistui mieliin sama alue ja samanlainen asia. 1980 luvun puolivälissä Naantaliin varastoitiin PCB:tä sisältäviä muuntajia, kondensaattoreita ja muita  laitteita. Naantalista ne kuljetettiin  asianmukaiseen käsittelyyn Isoon Britaniaan.
Silloinen vihreiden nokkamies Jorma Uurasmaa nosti siitä hirveän metelin: Vaarannetaan seudun asukkaiden turvallisuutta. Homma hoitui, kuten pitikin, mutta pelottelu puri ja ääniä tuli ja meni.

Aamulla kuuntelin  Touko Aallon haastattelua.

Kaikkea hyvää kaikille ja kaikkea pahaa vastaan kaikkialla, arvioi helposta menestyksestä kateellinen mieli. Soini slogaanit puutuivat, mutta vastapainoksi urheilullisuus lisää uskottavuutta.
 - Paatoksellinen ääni yhtäällä ja välttely toisaalla. Tasapainoilua voi jatkaa aikansa.

>>Mitä tämä maksaa ja mitä tämä auttaa? ¨¨Haluan nähdä esityksen? ¨¨ Vaikea kysymys: jos ihmisiä uhkaa, miten voisin olla auttamatta, mutta …´`
Puukotuksista: ¨¨Hallitus haluaa reagoida näyttävästi: nopeasti toimien tehdään hätiköidysti. ¨¨ Mutta ymmärrän, ei väärää todistusta lähimmäisistä. <<

Samalla selailen Kokoomuksen verkkolehteä, jossa aktiivisesti lainataan muita ja blogissa kirjoitetaan, että Vihreät ovat menossa vasemmalle, kun taas Vasemmistoliiton edustaja lainaten, nähdään Vihreiden hinkuvan Kokoomuksen kylkeen.

Kysymys sotesta alkaa ingressillä:
Lisäaikaa vuosi, kiire on niin kova, ettei oppositiota voi ottaa mukaan.

>>Vaalit kevään 2019 eduskuntavaalien yhteydessä, oli selvä kanta. Ja toinen oli, että maakuntia on liikaa, Mitkä poistetaan? ”En pysty vastaamaan"¨¨ Evoluutio klausuuli hoitaa myöhemmin. ¨¨Kun valtio vähentää rahoitus syntyy maakunnissa rahoitus- ja palvelukriisi. ¨¨Kolmen miljardin kustannusten vähennys ei toteudu, vallinnanvapaus lisää miljardilla. Valinnanvapaus malli nostaa kustannuksia miljardilla.
¨¨Varovasti harkiten eikä oteta hyppyä tuntemattomaan¨¨ <<

Ulkona on sateisen vihreää


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!